вторник, 25 август 2009 г.

Компютърна диагностика на целия организъм по метода на професор Накатани

Електропунктурната диагностика дава обширна информация за функционалните нарушения на основните органи и системи в организма. Тестът Накатани е основан на това, че всички промени във вътрешната среда непременно се отразяват върху кожата. Каналите на тялото са като чувствителни индикатори, сигнализиращи не само за настъпващите опасности, но и за мащабите. Диагностика с този апарат не изисква специална и продължителна подготовка. Достатъчно е да вземете в едната си ръка единия от електродите, а всичко останало ще направи специалиста. Цялата процедура ще ви отнеме не повече от 10-15 минути. Веднага можете да видите на екрана резултата от работата на вашите органи. Разбира се неподготвен човек няма да се ориентира без обяснения в картата риодораку или в пентаграмата, но затова са и специалистите, на които можете да се доверите.











1.Карта риодораку е графично изображение на работата на всички органи и системи в нашия организъм в динамика. След като с помощта на датчиците специалистът взема показания от всички точки, компютъра обработва информацията и показва отначало физиологически коридор, характерен за организма и паралелно с това работата на всеки орган. На изображението виждате пример на карта риодиораку. Със син цвят е посочена хипофункция, със зелен - норма (тя е във физиологичния коридор), с червен - хиперфункция.






2.Пентаграмата показва как промените в работата на единия орган води до съответните промени в други. Взаимната връзка между меридианите помага да се прогнозира протичането на заболяванията и неговите усложнения, да се определи първопричината на заболяването.











С помощта на този метод може да се определят:

-Общата енергетика на организма, т.е. жизнената сила
-заболявания на дихателните органи
-състоянието на лимфната система
-заболявания на органите от стомашно-чревния тракт
-състоянието на женската и мъжката полова сфера
-заболявания на сърцето и кръвоносните съдове
-нарушение в централната и вегетативната нервна система
-заболявания на ендокринните органи
-кожни заболявания, проблеми с косата и ноктите
-заболявания на ставите
-какъв баланс е нарушен между органите и системите и други...


След компютърната диагностика се препоръчва и възможност за възстановяване на организма с помощта на биологично активни добавки към храната на Корпорация „Сибирско здраве”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар