понеделник, 24 август 2009 г.

Корпорация "Сибирско здраве"


КорпорацияСибирско здраве” е голяма руска компания в индустрията на съвременното здраве. Мисията ни е: да се създаде за човека един Свят на здраве, свят на хармония, физическо, социално и духовно развитие.
Здраве – създаване на продукти и програми за съхраняване и укрепване на здравето.
Развитие – създаване на условия за развитие на медицинските представители, сътрудниците, партньорите и клиентите като обучение, професионален ръст и творчество.
Финансово благополучие – създаване на условия за постигане на финансово благополучие.

Корпорация „Сибирско здраве” активно се развива вече 13 години и има много успешна дейност. Търговската марка на Корпорация „Сибирско здраве” е позната във всички федерални окръзи на Русия, в Украйна, Молдова, Грузия, Канада, Германия и Чехия. В България работим от 7 години.
Корпорацията използва руския научно-производствен потенциал, има собствено производство и предлага на световния пазар най-перспективните разработки на руските учени в областта на съвременното здраве.
      Корпорация „Сибирско здраве” обединява няколко търговски и нетърговски организации.
Основната нетърговска организация е „Фондът за съдействие във възстановяване на здравето на нацията”. Неговата основна цел е разработка и реализиране на решения в областта на съвременното здраве на човека, реализиране на просветителски, образователни и други социално-значими програми.
Научно-иновационният център на Корпорация „Сибирско здраве” е научно-производствено подразделение, което осъществява:
медико-биологични изследвания;
разработка на програми за възстановяване на здравето;
производство на нови продукти за реализиране на тези програми.
Научно-иновационният център активно сътрудничи с водещи руски научно-производствени учреждения. Освен това професионализмът на собствените специалисти, 9-годишният опит на пазара на Биологично-активни добавки позволява да се прилагат собствени уникални технологии, самостоятелно да се осъществява подробна разработка на рецептурите, адаптация на продуктите към пазарните условия и внедряването им в производство.
Продуктите на Научно-иновационния център са търсени и се отличават с добре балансирани цена/качество.

За създаването на всички продукти се използват само натурални суровини – лекарствени растения от Алтай, Сибир и регионите около езерото Байкал.
Наши партньори са:
1.НИИ по клинична и експериментална лимфология към СО РАМН (гр. Новосибирск)
2.НИИ по физиология към СО РАМН (гр. Новосибирск)
3.Научен център по клинична и експериментална медицина към СО РАМН (гр. Новосибирск)
4.Новосибирска държавна медицинска академия
5.НИИ по терапия към СО РАМН (гр. Новосибирск)
6.НИИ по цитология и генетика към СО РАМН (гр. Новосибирск)
7.НИИ по неорганична химия към СО РАМН (гр. Новосибирск)
8.Сибирски държавен медицински университет (гр. Томск)
9.НИИ по комплексни проблеми на хигиената и специализираното хранене (гр. Томск)
10.НИИ по клинична имунология към СО РАМН (гр. Новосибирск)
11.Красноярска държавна медицинска академия
12.Федерално управление за медико-биологични екстремални проблеми към Министерството на здравеопазването на Руската Федерация (гр. Москва)
13.Държавен медицински университет (гр. Владивосток)
14.Централен НИИ по курортология (гр. Москва)
15.Международна асоциация по микронутриентология
16.Руска екологична академия

„Лаборатория на съвременното здраве” представлява собственото производство на Корпорация „Сибирско здраве”. Производителните линии на „Лабораторията на съвременното здраве” осигуряват пълен производствен цикъл с най-съвременно оборудване. Много внимателно се избират доставчиците и се прави двоен входен контрол на качеството на суровините. Прави се контрол на всеки един етап от производството и двоен контрол на готовите продукти.
Компанията разполага с отдели за маркетингови проучвания, директни продажби, реклама и PR, централен и регионални информационни центрове за обслужване на представителите и клиентите.
Асортиментна система на Корпорация „Сибирско здраве”
Корпорация „Сибирско здраве” предлага един комплексен подход към възстановяване на здравето. Асортиментната система на Корпорацията позволява по най-добър начин да бъдат обслужени клиентите, повишава работната ефективност на представителите и дава на компанията много предимства на пазара.
Има две основни програми: Програма „Здраве и активност” за вътрешно възстановяване на здравето и Програма „Красота и преобразяване” за външно здраве.
Програмата „Здраве и активност” се разделя на две подпрограми:
програма „Линия на живот”: витаминно-минерални комплекси за профилактика и поддържане на здравето;
програма „Чистота, Енергия, Хармония”: биологично-активни добавки за пречистване на организма, енергоструктуриращи продукти и биологично-активни добавки, които съдържат витамини, минерали и биологично-активни вещества.
Програма „Красота и преобразяване” съдържа три групи от продукти:
Извори на красота: Биологично активни добавки със силно изразен козметичен ефект;
Красота: лечебна козметика;
Преобразяване: декоративна козметика.
Корпорация „Сибирско здраве” предлага качествена профилактика и коригиране при най-разпространените здравословни нарушения като:
повишаване на работоспособността и жизнената активност; засилване на защитните сили на организма и повишаване на устойчивостта към стреса; имунодефицитни състояния;сърдечно-съдови заболявания; нервно-емоционални разстройства; стомашно-чревни заболявания; полови разстройства при мъжете; заболявания на женските полови органи; заболявания на черния дроб; заболявания на жлъчката и задстомашната жлеза; заболявания на дихателните органи и УНГ; заболявания на отделителната система; алергични заболявания; кожни заболявания; захарен диабет; заболявания на вените и варикоза; наднормено тегло; рехабилитация след тежки заболявания, хирургични операции и травми; остеопороза и травми на костите и др.
Корпорация „Сибирско здраве” предлага възможност да възстановите и поддържате своето здраве и красота!!! Специални условия за постоянните клиенти!!! Уникални условия за сътрудничество за Медицинските представители и партньорите на Корпорацията!

Здравето не е всичко, но всичко без
здравето е нищо!!!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар